Instruktøren

Deltaker Siv K. Tollefsrud:

"Kjempegøy! Tusen takk!"

 

Deltaker Solveig Henriksen:

"Tusen takk! Beste instruktøren og dansetime EVER! Og jeg har holdt på i 20 år...".

Deltaker Torunn Andersen:

"Skikkelig moro, som alltid!"

Jentekonferansen Øvre Eiker:

"Jeg bøyer meg i støvet rett og slett for din energi, smittende glede og kraft du klarer å fremvise. Jeg fikk rett og slett frysninger på ryggen da jeg så deg på scenen med den herlige jentegjengen. Der stod hele gjengen og vrikka på rumpa som om de aldri har gjort annet. Her klarte du å hente det desidert beste ut av alle, nettopp fordi du er den typen du er. Takk for at du stilte opp og gjorde jobben så proft og akkurat i vår ånd".

(Dr. KariAnne Vrabel, 24.01.13).

 

Heidi Marianne Skjelbred:

"Ingen slår Mona-Lisa Lieng, hun er tidenes motivator, på alle måter!".

(30.09.13)

 

Deltaker Anita Kristiansen:

"Takk til deg for en herlig time!"

 

Deltaker Hanne Knudsen:

"Takk igjen, fantastisk time!".

 

Deltaker Susanne Thorud:

"Jeg bare elsker deg og ShapeDance´n din, Mona-Lisa!".

 

 

 

ShapeDance

Vestfossen Treningssenter

Storgata 74

3320 Vestfossen

 

post@vestfossentrening.no

 

ShapeDance!

Utviklet av Mona-Lisa Lieng

Gründer og instruktør

Erfaren fitnessinstruktør som begynte å instruere som 16-åring. Har flere sertifiseringer og var den første Zumbainstruktøren i Eikerbygdene og omegn da dette ble populært i Norge.

 

Veien til ShapeDance

Veien til ShapeDance gikk via Zumba. Etter mange år ønsket Mona-Lisa å gå sine egne veier, og mandag 14. oktober 2013 ble hennes egetutviklede treningskonsept presentert: En effektiv intervall - og styrkebasert dansetime.

 

Bakgrunn

Til daglig jobber Mona-Lisa både som profesjonell musiker og instruktør. Hun er artist med to utgitte soloalbum, er solist i bryllup og begravelser samt gravferdstaler i livssynsåpne seremonier. Hun er medeier av Vestfossen Treningssenter, er PT og instruerer i ulike typer timer, både ute og inne. Hun kjører Workshops, er motivator og treningsveileder, samt foredragsholder i motivasjon og livsstilsendring. Mona-Lisa er masterutdannet sosiolog fra Universitetet i Oslo og har bakgrunn som foreleser/lærer. monalisalieng.no.